Search
  • Iconicx Energy Group

Aan de slag als Business Partner voor Iconicx vanuit de startersregeling!

Updated: Jan 6De overheid heeft ambitieuze doelstellingen ten aanzien van de energietransitie waarin Iconicx een belangrijke rol heeft als het gaat om het vertegenwoordigen van de belangen, zorg- en vraagstukken van (zakelijke) klanten in de energiemarkt.


Met name (groot) zakelijke klanten krijgen nog al wat op hun bord en worden (min of meer) verplicht gesteld om hun bijdrage te leveren om de overheidsdoelstellingen te kunnen behalen. Om (zakelijke) klanten op de juiste wijze- en persoonlijk bij te staan in hun energievraagstukken en wensen, zal Iconicx Energy Group een forse groei inzetten, onder andere d.m.v. het vergroot aanstellen van Business Partners.Het profiel van een Business Partner


Iconicx Energy Group bestaat uit verschillende disciplines welke elkaar aanvullen vanuit een uniek concept wat volledig is ingericht op het centraal stellen van onze (zakelijke) klanten, het gecontroleerd centraliseren van het aanbod in de markt en waarborgen van kwaliteit én veiligheid.


Om landelijk elke (zakelijke) klant te kunnen bedienen werkt Iconicx o.a. met aangesloten Partners die zelfstandig opereren, exclusief onder het Iconicx franshisemodel. Onze aangesloten Partners zijn dé 'hoekstenen' binnen de Energy Group zodat onze (zakelijke) klanten altijd verzekerd zijn van onze vertrouwde dienstverlening.

Aan de slag als Business Partner


Door de hedendaagse coronamaatregelen zijn veel mensen genoodzaakt een beroep te moeten doen op een ww-uitkering. Voor die mensen betekent deze situatie dat men vanuit een ww-uitkering opzoek is naar een nieuwe uitdaging.


Iconicx Energy Group heeft dit opgemerkt en slaat de handen ineen met de UWV om deze mensen, die de ambitie hebben om in de energiemarkt werkzaam te zijn, op te leiden tot- en te begeleiden naar Business Partner voor Iconicx.


De UWV Startersregeling


Heb jij ondernemersbloed in je zitten en wil jij als zelfstandige starten samen met Iconicx Energy Group en (gedeeltelijk) jouw WW-uitkering behouden? Bekijk deze introductiefilm voor een korte uitleg over de startersregeling (Bron: uwv.nl).Naast de startersregeling, wat mogelijk gemaakt wordt vanuit de overheid, gaat Iconicx Energy Group in 2022 starten met een uniek omscholings- en opleidingstraject waar iedereen, die de ambitie heeft om in de energiemarkt aan het werk te gaan, aan kan deelnemen. Op deze wijze wil Iconicx haar steen bijdragen aan werkgelegenheid en een eerlijke, transparante én veilige energiemarkt. Informatie over dit traject volgt in onze NieuwsBlog. Meer informatie over de startersregeling? Bezoek dan de website van het UWV.


Heeft dit artikel jouw interesse gewekt en ben jij dé persoon die samen met ons hét verschil gaat maken voor onze klanten als Business Partner? Bekijk de pagina 'vacatures' op onze website en stuur dan jouw CV en motivatie naar sollicitatie@iconicx.nl.


Want immers... U staat centraal! Iconicx Energy Group BV

E. info@iconicx.nl | T. 036 303 3 025

32 views