Search
  • Iconicx Techniek

Autarco zonnesysteem mét Scop12 keuring opgeleverd bij Willie's Hout!

Updated: Mar 1
Van Jan Bergsma, eigenaar van Willie's Hout, kregen wij het verzoek om zijn wens voor het realiseren van een eigen energiecentrale in kaart te brengen, inclusief risico-analyse en engineering waarbij kwaliteit, rendement én veiligheid van essentieel belang is. Een mooie uitdaging wat volledig in ons vakgebied ligt, want in dit geval hebben we te maken met een houtzagerij waar een grote mate van fijnstof aanwezig is wat de kans tot brandgevaar vergroot bij zonnestroominstallaties. Iconicx Energy Group heeft wat dit betreft de juiste kennis en ervaring in huis waarbij zowel Iconicx Advies-, Iconicx Techniek-, én Iconicx Inspecx nauw hebben samengewerkt om Willie's Hout de juiste oplossing te bieden.


Het zonnestroomsysteem is met voorafgaande engineering, berekeningen, legplan en controle door Iconicx Inspecx samengesteld en bestaat uit één merk waarmee het gehele systeem naadloos op elkaar is afgestemd en volledig voldoet aan de hoogste eisen en normen.Het Autarco systeem bestaat uit 170 multi-wired zonnepanelen van 380 Watt piek per paneel, aangesloten met gekeurde bekabeling én connectoren van Autarco op twee Autarco 3-fase omvormers van elk 30 Megawatt met flamboogdetectie.


De installatie van dit systeem is uitgevoerd door een extern aangesloten installateur a.h.v. het door Iconicx Techniek aangeleverde projectrapport. De reden waarom Iconicx kiest voor een extern aangesloten en gecertifiseerd installatiebedrijf heeft alles van doen met het waarborgen van onze onafhankelijkeheid én de kwaliteitsborging.


Iconicx Inspecx heeft dit project Scope12 laten keuren en voldoet daarmee officieel aan alle eisen wat vervolgens geregistreerd is in een uitgebreid rapport. Dit rapport is dé officële bevestiging voor klant én verzekeraar dat het zonnestroomsysteem én de installatie voldoet aan alle eisen zodat Willie's Hout verzekerd is van de beste kwaliteit, rendement en veiligheid! Meer weten over het project van Willie's Hout? Bekijk dan onderstaande beelden:Heeft dit artikel uw interesse en wilt u uw woning of bedrijfspand verduurzamen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Want immers... U staat centraal!


Iconicx Energy Group BV

E. info@iconicx.nl | T. 036 303 3 025

73 views