Search
  • Iconicx Techniek

Pim van der Maden Fotografie uit Emmeloord gaat voor veilige en duurzame energie!

In opdracht van Pim van der Maden heeft Iconicx Energy Techniek dit fantastische mooie project mogen realiseren;Het gehele zonnesysteem bestaat uit één merk waardoor alles naadloos op elkaar is afgestemd. Dit Autarco systeem, bestaande uit 19 panelen met multi-wired technologie in combinatie met een 6Kw omvormer is goed voor 7.220 Watt piek aan vermogen.

Iconicx Techniek doet geen consessies in het leveren van kwaliteit. Om deze zekerheid te verzilveren wordt elk Autarco systeem opgeleverd met Kwh garantie, wat betekent dat onze klanten geen risico lopen met de terugverdientijd en de investering. Daarnaast wordt sinds dit jaar elk zonnesysteem vanaf ca. 18.500 Watt piek standaard inclusief onafhankelijke Scope12 keuring opgeleverd.

Ook langs deze weg willen wij Pim van der Maden Fotograaf bedanken voor zijn opdracht en vertrouwen in onze organisatie en wensen hem veel zonne-uren en positieve energie toe!

Wilt u ook op een veilige manier het maximaal haalbare rendement behalen uit uw energiekosten en bent u voornemens om te investeren in een zonnesysteem? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder;

Want immers… U staat centraal!

𝐈𝐜𝐨𝐧𝐢𝐜𝐱 𝐄𝐧𝐞𝐫𝐠𝐲 𝐓𝐞𝐜𝐡𝐧𝐢𝐞𝐤 E. info@iconicx.nl | W. www.iconicx.nl T. 036 303 3 025

35 views