Search
  • Iconicx Techniek

Feenstra Adviesgroep gaat voor duurzame en veilige energie!

Updated: Jan 6


Iconicx Energy Techniek kreeg van Feenstra Adviesgroep te Leeuwarden de opdracht om hun bedrijfspand te verduurzamen met zonnepanelen. Met niet veel ruimte op het dak van dit historische bedrijfspand hebben we toch maximale opbrengst en rendement weten te realiseren.De samenstelling van dit specifieke systeem bestaat uit 14 multi-wired zonnepanelen verdeeld over twee dakdelen in zuid opstelling met een totaal vermogen van 5.320 watt piek. Hiermee voorziet Feenstra Adviesgroep momenteel voor meer dan 50% in hun eigen energiebehoefte. Met ca. 1.638 Kg minder Co2 uitstoot per jaar leveren zij tevens hiermee hun bijdrage aan een betere en duurzame wereld.Het systeem bestaat volledig uit één merk en is naadloos op elkaar afgestemd. Door de nauwe samenwerking tussen Iconicx en de installateur voldoet het zonnesysteem en de installatie aan de zo geheten Scope12 normen. Op deze wijze is Feenstra Adviesgroep verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig én veilig systeem met rendementsgarantie.


Gooitzen Feenstra (Eigenaar Feenstra Adviesgroep) vertelt: Als financiële dienstverlener willen ook wij onze bijdrage leveren aan een betere en duurzame wereld. Voor ons is het hierin ook belangrijk dat een duurzame investering hand in hand gaat met kwaliteit, rendement, zekerheid en veiligheid. Iconicx heeft wat dat betreft alle disciplines en kennis in huis!


Wij willen ook langs deze weg Feenstra Adviesgroep bedanken voor hun vertrouwen in onze dienstverlening en wensen hun veel zonne-uren en rendement toe! Wilt u, net als Feenstra Adviesgroep, ook uw (bedrijfs) pand verduurzamen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder; Want samen gaan wij voor een eerlijke, transparante, duurzame en veilige energiemarkt!


Want immers... U staat centraal! Iconicx Energy Group BV

E. info@iconicx.nl | T. +036 303 3 025

39 views