Search
  • Iconicx Techniek

Ook het bedrijfspand waar Iconicx is gevestigd is voorzien van duurzame energie ☀️

Onlangs heeft Iconicx Energy Techniek de opdracht gekregen van B&V Reklame om dit bedrijfsverzamelgebouw te voorzien van een hoogwaardig zonnesysteem.Zo zijn hier afgelopen week 38 Autarco panelen geplaatst, goed voor 15.390 watt piek aan vermogen. Doordat dit gehele systeem uit slechts één merk bestaat en naadloos op elkaar is afgestemd, is niet alleen de veiligheid gewaarborgd, maar presteert het systeem ook nog eens tot wel 30% meer dan andere (veelal uit meerdere merken samengestelde) systemen.


Daarnaast zorgt de bijgeleverde Kwh opbrengstgarantie ervoor dat de vooraf gecalculeerde opbrengsten gegarandeerd en verzekerd is. Als dat geen zekerheid is… !


Ook langs deze weg willen wij B&V Reklame bedanken voor hun opdracht en vertrouwen in onze organisatie en wensen hun veel zonne-uren toe!


Overweeg ook jij je woning of bedrijfspand te voorzien van een zonnesysteem en op deze manier jouw energiekosten drastisch te verlagen? Neem dan gerust contact met ons op en laat je uitgebreid informeren over wat voor jou de mogelijkheden zijn;


Want immers… U staat centraal!


𝐈𝐜𝐨𝐧𝐢𝐜𝐱 𝐄𝐧𝐞𝐫𝐠𝐲 𝐆𝐫𝐨𝐮𝐩

T. 036 303 3 025

W. www.iconicx.nl - E. info@iconicx.nl2 views