Search
  • Iconicx Techniek

Zonnepanelen staan strak op het dak 🏡

Enige tijd geleden hebben we mooie projecten mogen verzorgen in het midden van het land, zo ook bij de familie Provoost te Hilversum.


Over smaak valt soms zeker te twisten, maar deze Autarco panelen staan onbetwist wel heel strak op- (het) dak!Of het nu om een op-dak of in-dak systeem gaat, het is niet onbelangrijk om ook esthetisch het best mogelijke resultaat voor ogen te houden.


Dit systeem met 19 all-black panelen met multi-wired technologie en een 4.6Kw omvormer betreft één merk en één totaal oplossing, goed voor 6.935 Watt piek aan vermogen. Uiteraard hebben wij ook dit systeem geleverd met een zeer uitgebreide Kwh opbrengstgarantie zodat de familie Provoost zorgeloos kan genieten van de opbrengsten van hun nieuwe zonnesysteem!


Wist je trouwens dat onze Autarco panelen ook in het top segment zit van de meest kleur consistente panelen op de markt? 💡


Wij willen ook langs deze weg de familie Provoost bedanken voor hun opdracht en vertrouwen in onze organisatie 🙏


Wil jij ook de beste kwaliteit, rendement veiligheid en zekerheid als het gaat om het aanschaffen van een zonnesysteem? Neem dan contact op met onze Customer Support en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan;


Want immers… U staat centraal!


𝐈𝐜𝐨𝐧𝐢𝐜𝐱 𝐄𝐧𝐞𝐫𝐠𝐲 𝐓𝐞𝐜𝐡𝐧𝐢𝐞𝐤 E. info@iconicx.nl | W. www.Iconicx.nl T. 036 303 3 025

16 views