Search
  • Iconicx Techniek

Zonnesysteem met opbrengstgarantie opgeleverd bij de Fam. Boerrichter

Updated: Jan 6Van de familie Boerrichter uit het hoge noorden (Menaam, Friesland) kregen wij de opdracht om een zonnestroomsysteem te plaatsen waarmee men in hun eigen energie kan voorzien. Naast deze wens hebben wij, standaard bij kleinzakelijke aansluitingen, de klant tevens geïnformeerd over de aankomende afbouw salderingsregeling zodat hier (voor zover mogelijk) vooraf rekening mee gehouden kan worden.


Na de nodige invetarisatie, communicatie en advisering, is Iconicx Energy Techniek aan het werk gegaan met het vertalen van de klantwens naar een kant en klaar plan en het samenstellen van het te plaatsen zonnesysteem.


Het zonnestroomsysteem wat geïnstalleerd is betreft een Autarco systeem met 14 all-black panelen én opbrengstgarantie, goed voor 4.660 Watt piek aan vermogen en ruim 4.000 Kwh opbrengst per jaar.


Wij wensen de familie Boerrichter veel zonne-uren én rendement toe!


Heeft dit artikel uw interesse gewekt en wilt u net als ede Fam. Boerrichter ook uw woning of bedrijfspand verduurzamen met zonne-energie? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!


Want immers... U staat centraal!


Iconicx Energy Group BV E. info@iconicx.nl | T. 036 303 3 025

11 views